Cambiar o tamaño e localización dunha impresora

Pode cambiar o nome e localización dunha impresora nas preferencias de impresión.

Necesita privilexios de administrador do sistema para cambiar o nome ou localización dunha impresora.

Cambiar o nome da impresora

Se quere cambiar o nome dunha impresora, siga os seguintes pasos:

1. Go to the Desktop and start typing Printers.

2. Prema Impresoras para abrir o panel.

3. Prema Desbloquear na esquina superior dereita e escriba o seu contrasinal cando se lle pregunte.

4. Ao premer no nome da impresora, comece a escribir un novo nome para a impresora.

5. Prema Intro para gardar os cambios.

Cambie a localización da impresora

Para cambiar a localización da súa impresora:

1. Go to the Desktop and start typing Printers.

2. Prema Impresoras para abrir o panel.

3. Prema Desbloquear na esquina superior dereita e escriba o seu contrasinal cando se lle pregunte.

4. Ao premer na localización comece a edición da mesma.

5. Prema Intro para gardar os cambios.