Varför lägga till ett konto?

Att lägga till dina konton gör att ditt val av tjänster så som kalender, chatt och e-post kommer direkt till din skrivbordsmiljö och gör att informationen från tjänsterna sömlöst blir en del av din användarupplevelse. Genom att lägga till konton kan du enkelt komma i kontakt med tjänster från olika konton, så som chattar, samtidigt. Bara ställ in ditt konto så kommer din dator att göra alla kontona och tjänsterna redo för dig när du startar datorn.

Se Nättjänster och program för mer information om vilka program som kan komma åt vilka nättjänster.