Ställ in tiden för skärmtömning

För att spara ström kan du justera tiden innan skärmen töms i vila. Du kan också inaktivera tömningen helt och hållet.

För att ställa in tiden till skärmtömning:

1. Go to the Desktop and start typing Power.

2. Klicka på Ström för att öppna panelen.

3. Använd rullgardinsmenyn Töm skärm under Strömspar för att ställa in tiden tills skärmen töms, eller inaktivera tömning helt och hållet.

När din dator lämnas i vila kommer skärmen automatiskt att låsa sig själv av säkerhetsskäl. För att ändra detta beteende, se Skärmen låser sig själv allt för snabbt.