Ändra namnet eller platsen för en skrivare

Du kan ändra namnet eller platsen för en skrivare i skrivarinställningarna.

Du behöver administratörsbehörighet på systemet för att ändra namnet eller platsen för en skrivare.

Ändra skrivarnamn

Om du vill ändra namnet på en skrivare, följ dessa steg:

1. Go to the Desktop and start typing Printers.

2. Klicka på Skrivare för att öppna panelen.

3. Tryck på Lås upp i övre högra hörnet och skriv in ditt lösenord när du blir tillfrågad.

4. Klicka på namnet på din skrivare och börja skriva ett nytt namn för skrivaren.

5. Tryck på Retur för spara dina ändringar.

Ändra skrivarplats

För att ändra platsen för din skrivare:

1. Go to the Desktop and start typing Printers.

2. Klicka på Skrivare för att öppna panelen.

3. Tryck på Lås upp i övre högra hörnet och skriv in ditt lösenord när du blir tillfrågad.

4. Klicka på platsen och börja redigera platsen.

5. Tryck på Retur för att spara ändringarna.