Skriv ut till fil

Du kan välja att skriva ut ett dokument till en fil istället för att skicka det för utskrift till en skrivare. Att skriva ut till en fil kommer att skapa en PDF-, Postscript- eller SVG-fil som innehåller dokumentet. Detta kan vara användbart om du vill överföra dokumentet till en annan maskin eller dela det med någon.

För att skriva ut till fil:

1. Öppna utskriftsdialogen genom att trycka på Ctrl+P.

2. Välj Skriv ut till fil under Skrivare i fliken Allmänt.

3. För att ändra standardfilnamn och var filen sparas, klicka på filnamnet under skrivarvalet. Klicka på Välj när du har valt klart.

4. PDF är standardfiltypen för dokumentet. Om du vill använda ett annat Utskriftsformat, välj antingen Postscript eller SVG.

5. Välj dina övriga sidinställningar.

6. Tryck på Skriv ut för att spara filen.