Välj ditt lösenord

Det är en god idé att ibland ändra ditt lösenord, speciellt om du tror att någon annan känner till ditt lösenord.

Du behöver administratörsbehörighet för att redigera användarkonton andra än ditt eget.

1. Go to the Desktop and start typing Users.

2. Klicka på Användare för att öppna panelen.

3. Klicka på etiketten ····· till Lösenord. Om du ändrar lösenordet för en annan användare, måste du först Låsa upp panelen.

4. Mata in ditt aktuella lösenord, sedan ett nytt lösenord. Mata in ditt nya lösenord igen i fältet Verifiera nytt lösenord.

Du kan trycka på generera lösenord-ikonen för att automatiskt generera ett slumpmässigt lösenord.

5. Klicka på Ändra.

Säkerställ att du väljer ett bra lösenord. Detta hjälper till att hålla ditt konto säkert.

När du uppdaterar ditt inloggningslösenord kommer lösenordet för din inloggningsnyckelring automatiskt att uppdateras till att vara detsamma som ditt nya inloggningslösenord.

Om du glömmer ditt lösenord kan vilken användare som helst med administratörsbehörighet ändra det åt dig.