Preferències de previsualització del gestor de fitxers

El gestor de fitxers crea miniatures per a previsualitzar fitxers d'imatge, vídeo i text. Les previsualitzacions de miniatures poden ser lentes per a fitxers grans o en xarxa, de manera que es pot controlar quan es fan previsualitzacions. Cliqueu al botó de menú a la part superior dreta de la finestra, seleccioneu Preferències, i aneu a la secció Rendiment.

Mostrar les miniatures

Per defecte, totes les previsualitzacions es fan per a Només en aquest ordinador per a fitxer en l'ordinador o unitats externes connectades. Podeu establir aquesta característica a Tots els fitxers o Mai. El gestor de fitxers pot navegar pels fitxers en altres ordinadors sobre una xarxa d'àrea local o Internet. Si sovint navegueu per fitxers a través d'una xarxa d'àrea local, i la xarxa té una amplada de banda alta, és possible que vulgueu establir l'opció de previsualització a Tots els fitxers.

Comptar el nombre de fitxers a les carpetes

Si veieu les mides dels fitxers a les columnes visibles a la vista de llista o a les etiquetes de les icones, les carpetes es mostraran amb el recompte de quants fitxers i carpetes contenen. Comptar elements en una carpeta pot ser lent, especialment per carpetes molt grans o en una xarxa.

Podeu activar o desactivar aquesta funció, o activar-la només per a fitxers del vostre ordinador i unitats locals externes.