Usar gestos amb el ratolí, el touchpad i la pantalla tàctil

Els gestos multi tocs es poden utilitzar en pantalles tàctils per a la navegació del sistema, així com en aplicacions.

Diverses aplicacions fan ús dels gestos. A Visualitzador de documents, es poden fer zooms i arrossegar els documents amb gestos i Visualitzador d'imatges que permet fer zoom, rotar i desplaçar-les.

Gestos per a tot el sistema

Obre la vista general d'activitats i la vista d'aplicacions

Col·loqueu tres dits al touchpad o a la pantalla tàctil i feu un gest cap amunt per a obrir la vista general d'Activitats.

Per a obrir la vista Aplicacions, poseu tres dits i feu un gest cap amunt de nou.

Canvieu a l'espai de treball

Poseu tres dits al touchpad o a la pantalla tàctil i feu un gest a l'esquerra o a la dreta.

Surt de la pantalla completa

En una pantalla tàctil, arrossegueu cap avall des de la vora superior per a sortir del mode de pantalla completa de qualsevol finestra.

Puja el teclat virtual

En una pantalla tàctil, arrossegueu cap amunt des de la vora inferior per a fer aparèixer el teclat virtual, si teclat virtual està activat.

Gestos d'aplicació

Obre un element, llança una aplicació, reprodueix una cançó

Toqueu sobre un element.

Seleccioneu un element i enumereu les accions que es poden realitzar

Mantingueu premut un segon o dos.

Desplaça l'àrea a la pantalla

Arrossegueu: feu lliscar un dit tocant la superfície.

Canvieu el nivell de zoom d'una vista (Mapes, Fotos)

Pessigueu o estireu amb dos dits: toqueu la superfície amb dos dits mentre els apropeu separeu.

Gireu una fotografia

Girar amb dos dits: toqueu la superfície amb dos dits i gireu-la.