Kalenderaftaler

Det kræver at du bruger din kalender fra Evolution eller Kalender, eller at du har opsat en onlinekonto der understøttes af Kalender.

De fleste distributioner har mindst et af programmerne installeret som standard. Hvis din ikke har, så skal du først installere det med din distributions pakkehåndtering.

Vis dine aftaler:

1. Klik på uret på toplinjen.

2. Klik på den dato hvor du vil se dine aftaler i kalenderen.

Datoer som har en aftale vises med en prik.

Eksisterende aftaler vises til venstre i kalenderen. Efterhånden som aftaler tilføjes til din Evolution-kalender eller til Kalender, vil de blive vist i urets aftaleliste.

Ur, kalender og aftaler