Vælg filer efter mønster

Du kan vælge filer i en mappe ved at bruge et mønster på filnavnet. Tryk på Ctrl+S for at vise vinduet Vælg objekter der matcher. Skriv et mønster med fælles dele af filnavnene plus jokertegn. Der er to jokertegn tilgængelige:

• * matcher et vilkårligt antal vilkårlige tegn, selv ingen tegn.

• ? matcher præcist ét vilkårligt tegn.

F.eks.:

• Hvis du har en OpenDocument-tekstfil, en PDF-fil, og et billede som alle har det samme grundnavn Faktura, vælges alle tre med mønsteret

Faktura.*

• Hvis du har nogle billeder, der er navngivet som Ferie-001.jpg, Ferie-002.jpg, Ferie-003.jpg; så vælges de alle med mønsteret

• Hvis du har billeder som før, men du har redigeret nogle af dem og tilføjet -redigeret til slutningen af filenavnet på de billeder du har redigeret, så vælg de redigerede billeder med