Låseskærmen

Med låseskærmen kan du se hvad der sker mens din computer er låst og den giver dig mulighed for at få en oversigt over, hvad der er sket, mens du har været væk. Låseskærmen giver nyttige informationer:

• dato og klokkeslæt, samt bestemte påmindelser

• batteri- og netværksstatus

Klik én gang med din mus eller pegeplade, eller tryk på Esc eller Enter for at låse din computer op. Så vises loginskærmen, hvor du kan indtaste din adgangskode for at låse op. Eller du kan blot begynde at skrive din adgangskode, og loginskærmen vises automatisk når du skriver. Du kan også skifte bruger, nederst til højre på loginskærmen, hvis dit system er konfigureret til mere end én bruger.

Se Skjul påmindelser for låst skærm for at skjule påmindelser på låseskærmen.