Desactivar ou limitar o seguimento do historial de ficheiros

Se fai un seguimento dos ficheiros usados recentemente fai máis doado atopar ficheiros nos que estivo traballando no xestor de ficheiros e nos diálogos de ficheiros en aplicacións, porén pode querer manter estes elementos en privado, ou só facer un seguimento do seu historial máis recente.

Desactivar o seguimento do historial

1. Go to the desktop and start typing Privacy.

2. Prema Historial de ficheiros e lixo para abrir o panel.

3. Desactive Historial de ficheiros.

Para reactivar esta característica, active Historial de ficheiros.

4. Use o botón Limpar o historial… para limpar o historial inmediatamente.

Esta configuración non afectará aos navegadores web que almacenan información sobre os sitios web que visita.

Restrinxir a cantidade de tempo que se fai seguemento do historial de ficheiros

1. Go to the desktop and start typing File History & Trash.

2. Prema Historial de ficheiros e lixo para abrir o panel.

3. Asegure que está activo Historial de ficheiros.

4. Under File History Duration, select how long to retain your file history. Choose from options 1 day, 7 days, 30 days, or Forever.

5. Use o botón Limpar o historial… para limpar o historial inmediatamente.