Een wereldklok toevoegen

Gebruik Klok om tijden in andere steden toe te voegen.

Hiervoor moet de Klok-toepassing geïnstalleerd zijn.

Bij de meeste distributies is Klok standaard geïnstalleerd. Als dat bij u niet het geval is, moet u het installeren met het pakketbeheerprogramma van uw distributie.

Om een wereldklok toe te voegen:

1. Click the clock on the top bar.

2. Click the Add world clocks… button under the calendar to launch Clocks.

Als u al één of meer wereldklokken heeft, klik dan op één van deze en Klok zal starten.

3. In the Clocks window, click + button or press Ctrl+N to add a new city.

4. Begin met het intypen van de naam van de stad in de zoekbalk.

5. Selecteer de juiste stad of de locatie die het dichtst bij is in de lijst.

6. Druk op Toevoegen om het toevoegen van de stad af te ronden.

Raadpleeg Klok Hulp voor meer mogelijkheden van Klokken.