Voorbeeldweergave voor bestanden en mappen

U kunt bestanden snel inzien zonder ze in een toepassing te hoeven openen. Kies een bestand en druk op de spatiebalk. Het bestand zal nu in een eenvoudig voorbeeldvenster worden weergegeven. Druk opnieuw op de spatiebalk om het voorbeeldvenster te verbergen.

De ingebouwde voorbeeldweergave ondersteunt de meeste bestandsindelingen voor documenten, afbeeldingen, video en audio. In de voorbeeldweergave kunt u door uw document bladeren of in uw audio- of videobestand zoeken.

Om een voorbeeld te bekijken in een volledig scherm drukt u op F of F11. Druk nogmaals op F of F11 om het volledige scherm te verlaten, of druk op de spatiebalk om het voorbeeld volledig af te sluiten.