Probleemoplosser draadloos netwerk

Dit is een stap-voor-stap hulp voor het identificeren en oplossen van problemen met draadloos netwerken. Als u om een of andere reden geen verbinding met een draadloos netwerk kunt krijgen, probeer dan de volgende instructies op te volgen.

We zullen de volgende stappen doorlopen om uw computer te verbinden met het internet:

• Uitvoeren van een initiële controle.

• Informatie verzamelen over uw hardware

• Uw hardware controleren

• Proberen om een verbinding te maken met uw draadloze router

• Uw modem en router controleren

Om te beginnen klikt u op de koppeling Volgende rechtsboven op de pagina. Deze koppeling, evenals andere zoals deze op volgende pagina's, leidt u door elke stap in de handleiding.

De opdrachtregel gebruiken

Some of the instructions in this guide ask you to type commands into the command line (Terminal). You can find the Terminal application on the desktop.

Maakt u zich geen zorgen als u niet bekend bent met de opdrachtregel — deze handleiding zal u door elke stap leiden. Het is belangrijk om te onthouden dat opdrachten hoofdlettergevoelig zijn (daarom dient u ze precies in te typen zoals ze hier weergegeven worden), en dat u na het typen op Enter moet drukken om de opdracht uit te voeren.