Papier dat vastzit vrijmaken

Soms voeren printers vellen papier verkeerd in waardoor ze vast komen te zitten.

Meestal geeft de handleiding voor uw printer gedetailleerde instructies over hoe u vastzittend papier kunt vrijmaken. Meestal moet u één van de kleppen van de printer openen om te zien waar het papier vastzit, waarna u het vastzittende papier met een stevige (maar voorzichtige!) ruk eruit trekt.

Wanneer de blokkade verwijderd is, dient u mogelijk op de knop Doorgaan op de printer te drukken om verder te gaan met afdrukken. Sommige printers moeten uit- en weer aangezet worden om verder te gaan met de afdruktaak.