Zoeken naar een verloren venster

U vindt een scherm dat zich bevindt in een andere werkruimte of achter een ander scherm eenvoudig via het Activiteiten-overzicht:

• Open het Activiteiten-overzicht. Als het venster dat u zoekt zich bevindt in de huidige werkruimte, dan wordt het hier getoond in miniatuur. Klik eenvoudigweg op het miniatuur om het venster weer te tonen, of

• Click different workspaces in the workspace selector to try to find your window, or

• Klik met rechts op de toepassing in de starter, waardoor u een lijst met geopende vensters krijgt. Klik op het venster in de lijst om er naartoe te gaan.

De vensterwisselaar gebruiken:

• Druk op Super+Tab om de vensterwisselaar weer te geven. Blijf de Super-toets ingedrukt houden en druk op de Tab-toets om door de geopende vensters te navigeren, of Shift+Tab om achteruit te navigeren.

• Als een toepassing meerdere geopende vensters heeft, dan houdt u Super ingedrukt en drukt u op ` (of de toets boven Tab) om er doorheen te bladeren.