Ändra datum och tid

Om datum och tid som visas i systemraden är fel eller visas i fel format så kan du ändra dem:

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Datum & tid i sidopanelen för att öppna panelen.

4. Om du har slagit på Automatisk Datum & tid bör din tidszon automatiskt uppdateras om du har en internetanslutning. För att uppdatera din tidszon manuellt, slå av detta.

5. Klicka på Datum & tid, justera sedan tid och datum.

6. Du kan också ändra hur timmar visas genom att välja 24-timmars- eller AM/PM som Tidsformat.

Du kanske också vill ställa in tidszonen manuellt.