Lägg till eller ta bort en kontakt

För att lägga till en kontakt:

1. Tryck på +-knappen.

2. I dialogrutan Ny kontakt, mata in kontaktnamnet och deras information. Klicka på rullgardinsmenyn intill varje fält för att välja typen som fältet innehåller.

3. För att lägga till fler detaljer, tryck på alternativet Visa mer.

4. Tryck på Lägg till för att spara kontakten.

För att ta bort en kontakt:

1. Välj kontakten från din kontaktlista.

2. Tryck på knappen Visa mer i det övre högra hörnet på rubrikraden.

3. Tryck på alternativet Ta bort för att ta bort kontakten.

För att ta bort en eller flera kontakter, kryssa i rutorna intill kontakterna som du vill ta bort och tryck på Ta bort.