Redigera kontaktdetaljer

Att redigera kontaktdetaljer hjälper dig att hålla informationen i din adressbok uppdaterad och komplett.

1. Välj kontakten från din kontaktlista.

2. Tryck på knappen visa mer i fönstrets övre högra hörn och välj Redigera.

3. Redigera kontaktdetaljerna.

För att lägga till en detalj som till exempel ett nytt telefonnummer eller e-postadress, fyll bara i detaljerna i nästa tomma fält av typen (telefonnummer, epost o.s.v.) som du vill lägga till.

Tryck på alternativet visa mer längst ner för att expandera tillgängliga alternativ och visa fält som Webbplats och Födelsedag.

4. Tryck på Färdig för att avsluta redigeringen av kontakten.