Starta Kontakter för första gången

När du kör Kontakter för första gången så visas fönstret Välj adressbok.

Om du har nätkonton konfigurerade så listas de tillsammans med Lokal adressbok. Välj ett objekt från listan och tryck på Färdig.

Alla nya kontakter som du skapar kommer sparas till adressboken som du väljer. Du kan också visa, redigera och ta bort kontakter i andra adressböcker.

Om du inte har några nätkonton konfigurerade, tryck på Nätkonton för att börja ställa in dem. Om du inte önskar ställa in nätkonton just nu trycker du på Lokal adressbok.