Förhandsgranska filer och mappar

Du kan snabbt förhandsgranska filer utan att öppna dem i ett fullständigt program. Välj vilken fil som helst och tryck på mellanslag. Filen kommer att öppnas i ett enkelt förhandsgranskningsfönster. Tryck på mellanslag igen för att avfärda förhandsgranskningen.

Den inbyggda förhandsgranskaren har stöd för de flesta filformat för dokument, bilder, video och ljud. I förhandsgranskningen kan du bläddra genom dina dokument eller söka genom din video eller ljud.

För att visa en förhandsgranskning i helskärm, tryck på F eller F11. Tryck på F eller F11 igen för att lämna helskärmsläget eller tryck på mellanslag för att avsluta förhandsgranskningen helt.