Välj en strömprofil

Du kan hantera strömförbrukning genom att välja ett Strömläge. Det finns tre möjliga profiler:

• Balanserad: Normal prestanda och strömförbrukning. Detta är standardinställningen.

• Strömsparare: Reducerad prestanda och strömförbrukning. Denna inställning maximerar batterilivslängd. Den kan aktivera några energisparalternativ och förhindra dem från att stängas av.

• Prestanda: Hög prestanda och strömförbrukning. Detta läge kommer endast vara synligt om det stöds av din dator. Det kommer vara valbart om din dator kör på nätspänning. Om din enhet stöder knäigenkänning kommer du inte kunna välja detta alternativ om enheten körs i någons knä.

För att välja en strömprofil:

1. Öppna översiktsvyn Aktiviteter och börja skriv Ström.

2. Klicka på Ström för att öppna panelen.

3. I avsnittet Strömläge, välj en av profilerna.