Maximera och avmaximera ett fönster

Du kan maximera ett fönster så att det upptar allt utrymme på ditt skrivbord och avmaximera ett fönster för att återställa det till dess normala storlek. Du kan också maximera fönster vertikalt längs vänster och höger sida av skärmen, så att du enkelt kan se två fönster samtidigt. Se Placera fönster sida-vid-sida för detaljer.

För att maximera ett fönster, ta tag i namnlisten och dra den till toppen av skärmen eller bara dubbelklicka på namnlisten. För att maximera ett fönster med tangentbordet, håll nej Super-tangenten och tryck eller tryck Alt+F10.

För att återställa ett fönster till dess normala storlek, dra det bort från kanterna på skärmen. Om fönstret är maximera kan du dubbelklicka på namnlisten för att återställa det. Du kan också använda samma tangentbordsgenvägar du använde för att maximera fönstret.

Håll ner Super-tangenten och dra i ett fönster var som helst för att flytta det.