Växla mellan arbetsytor

Via musen:

1. Öppna översiktsvyn Aktiviteter.

2. Klicka på arbetsytan som delvis visas till höger på aktuell arbetsyta för att visa de öppna fönstren på nästa arbetsyta. Om den för närvarande valda arbetsytan inte är den längst till vänster kan du klicka på arbetsytan som delvis visas till vänster för att visa föregående arbetsyta.

Om mer än en arbetsyta används kan du också klicka på arbetsyteväxlaren mellan sökfältet och fönsterlistan för att direkt komma åt en annan arbetsyta.

3. Klicka på arbetsytan för att aktivera arbetsytan.

Via tangentbordet:

• Tryck Super+Page Up eller Ctrl+Alt+Upp för att flytta till arbetsytan som visas till vänster om den aktuella arbetsytan i arbetsyteväxlaren.

• Tryck Super+Page Down eller Ctrl+Alt+Ner för att flytta till arbetsytan som visas till höger om den aktuella arbetsytan i arbetsyteväxlaren.