Delta för att förbättra översättningar

GNOME:s hjälp blir översatt av en världsomspännande frivillig gemenskap. Du är välkommen att delta.

Det finns många språk för vilka översättningar fortfarande behövs.

För att börja översätta, kommer du att behöva skapa ett konto och gå med i översättningsgruppen för ditt språk. Detta kommer att ge dig möjligheten att ladda upp nya översättningar.

Du kan chatta med GNOME-översättare genom att gå in på kanalen #i18n på GNOME:s IRC-server. Personerna på kanalen befinner sig över hela världen, så du kanske inte får ett omedelbart svar på grund av skillnader i tidszon.

Alternativt kan du kontakta Internationaliseringsgruppen via deras sändlista.