Find et mistet vindue

Det er let at finde et vindue på et andet arbejdsområde eller et som er skjult bag et andet vindue med Aktivitetsoversigten:

• Åbn Aktivitetsoversigten. Hvis det manglende vindue er på det nuværende arbejdsområde, bliver det vist her som miniature. Klik blot på miniaturen for at vise vinduet igen, eller

• Click different workspaces in the workspace selector to try to find your window, or

• Højreklik på programmet i favoritområdet for at vise dets åbne vinduer. Klik på vinduet i listen for at skifte til det.

Med vinduesskifteren:

• Tryk på Super+Tab for at vise vinduesskifteren. Bliv ved med at holde Super-tasten nede og tryk på Tab for at gennemløbe de åbne vinduer, eller Skift+Tab for at gennemløbe baglæns.

• Hvis programmet har flere åbne vinduer, så hold Super nede og tryk på ½ (eller tasten over Tab) for at gennemløbe dem.