Ändra din tidszon

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Datum & tid i sidopanelen för att öppna panelen.

4. Om du har slagit på Automatisk tidszon bör din tidszon automatiskt uppdateras om du har en internetanslutning och funktionen för platstjänster är aktiverad. För att uppdatera din tidszon manuellt, slå av detta.

5. Klicka på Tidszon och välj sedan din plats på kartan eller sök efter din aktuella stad.

Tiden kommer att uppdateras automatiskt när du väljer en annan plats. Du kanske också vill ställa in klockan manuellt.