Dela filer visa e-post

Du kan enkelt dela filer med dina kontakter via e-post direkt från filhanteraren.

Innan du börjar, säkerställ att antingen Evolution eller Geary finns installerade på din dator, och att ditt e-postkonto är konfigurerat.

För att dela en fil via e-post:

1. Open the Files application from the desktop.

2. Hitta filen du vill överföra.

3. Högerklicka på filen och välj Skicka till…. Ett fönster för att skriva e-post i kommer att visas med filen bifogad.

4. Klicka på Till för att välja en kontakt, eller skriv in en e-postadress till vilken du vill skicka filen. Fyll i Ämne och meddelandetexten och klicka på Skicka.

Du kan skicka flera filer samtidigt. Markera flera filer genom att hålla ner Ctrl medan du klickar på filerna, högerklicka sedan på vilken markerad fil som helst.