Min dator ansluter till fel nätverk

När du slår på din dator kommer datorn automatiskt att försöka att ansluta till trådlösa nätverk som du har anslutit till tidigare. Om den försöker att ansluta till ett nätverk som du inte vill ansluta till, följ stegen nedan.

För att glömma en trådlös anslutning:

1. Go to the desktop and start typing Wi-Fi.

2. Hitta nätverket som du inte vill fortsätta att ansluta till.

3. Klicka på knappen inställningar intill nätverket.

4. Klicka på knappen Glöm anslutning. Din dator kommer inte att försöka att ansluta till nätverket mer.

Om du senare vill ansluta till nätverket som din dator nyss glömt, följ stegen i Anslut till ett trådlöst nätverk.