Placera fönster sida-vid-sida

Du kan maximera ett fönster enbart längs vänster eller höger sida av skärmen, vilket låter dig placera två fönster sida-vid-sida för att snabbt kunna växla mellan dem.

För att maximera ett fönster längs en sida av skärmen, ta tag i namnlisten och dra den till vänster eller höger sida av skärmen tills halva skärmen markeras. Via tangentbordet, håll ner Super och tryck på Vänster- eller Höger-tangenten.

För att återställa ett fönster till dess normala storlek, dra det bort från sidan av skärmen eller använd samma tangentbordsgenväg du använde för att maximera.

Håll ner Super-tangenten och dra i ett fönster var som helst för att flytta det.