Suprimir un compte

Podeu eliminar un compte en línia que ja no voleu utilitzar.

Molts serveis en línia proporcionen un testimoni d'autorització que s'emmagatzema en comptes de la vostra contrasenya. Si elimineu un compte, també heu de revocar aquest certificat en el servei en línia. Això garantirà que cap altra aplicació o lloc web es pugui connectar amb aquest servei utilitzant l'autorització del vostre escriptori.

La forma de revocar l'autorització depèn del proveïdor del servei. Comproveu la vostra configuració al lloc web del proveïdor per a aplicacions o llocs connectats o autoritzats. Busqueu una aplicació anomenada «GNOME» i suprimiu-la.

1. Go to the desktop and start typing Online Accounts.

2. Feu clic a Comptes en línia per a obrir el quadre.

3. Seleccioneu el compte que voleu suprimir.

4. Cliqueu al botó - a la cantonada inferior esquerra de la finestra.

5. Cliqueu Suprimeix al diàleg de confirmació.

En comptes d'esborrar totalment el compte, és possible restringir els serveis als quals accedeix el vostre escriptori.