Controlar quins serveis en línia es pot utilitzar per a accedir a un compte

Alguns tipus de proveïdors de comptes en línia permeten accedir a diversos serveis amb un mateix compte d'usuari. Per exemple, els comptes de Google proporcionen accés al calendari, correu electrònic, contactes i xat. És possible que vulgueu utilitzar el vostre compte per a alguns serveis, però no d'altres. Per exemple, és possible que vulgueu utilitzar el vostre compte de Google per correu electrònic, però pel calendari si teniu un compte en línia diferent per al calendari.

Podeu desactivar algun dels serveis que es proporcionen a tots els comptes en línia:

1. Go to the desktop and start typing Online Accounts.

2. Feu clic a Comptes en línia per a obrir el quadre.

3. Seleccioneu el compte que voleu canviar de la llista de la dreta.

4. Una llista de serveis disponibles amb aquest compte es mostrarà a Usa per. Veure Serveis i aplicacions en línia per a veure quines aplicacions poden accedir a quins serveis.

5. Desactiveu qualsevol dels serveis que no vulgueu utilitzar.

Una vegada que un servei s'ha desactivat per a un compte, les aplicacions de l'ordinador no podran utilitzar el compte per a connectar-se a aquest servei.

Per a activar un servei que hàgiu desactivat, torneu al quadre de Comptes en línia i activeu-lo.