Activar o desactivar el Bluetooth

Podeu activar Bluetooth per a connectar-vos a altres dispositius Bluetooth o desactivar-lo per a estalviar bateria. Per a activar Bluetooth:

1. Go to the desktop and start typing Bluetooth.

2. Feu clic a Bluetooth per a obrir el quadre.

3. Establiu l'interruptor a la part superior a on.

Molts portàtils tenen un commutador de maquinari o combinació de tecles per a activar i desactivar Bluetooth. Busqueu un interruptor a l'ordinador o una tecla del vostre teclat. Sovint s'hi pot accedir des del teclat amb l'ajuda de la tecla Fn.

Per a desactivar el Bluetooth:

1. Obriu el menú de sistema des de la part dreta a la barra superior.

2. Seleccioneu Sense usar. La secció Bluetooth del menú s'expandirà.

3. Seleccioneu Apaga.

El vostre ordinador estarà visible tant de temps com el quadre Bluetooth estigui obert.