Què és la visibilitat del Bluetooth?

La visibilitat de Bluetooth fa referència a si altres dispositius poden detectar l'equip quan cerquen dispositius Bluetooth. Quan Bluetooth està actiu i el quadre de Bluetooth està obert, el seu equip es publicarà a tots els altres dispositius dins del rang, permetent-los intentar connectar-se al seu ordinador.

Pot canviar el nom que l'ordinador mostra als altres dispositius.

Un cop connectat a un dispositiu, ni l'ordinador ni el dispositiu necessiten ser visibles per a comunicar-se entre ells.

Els dispositius sense pantalla solen tenir un mode de sincronització que es pot activar prement un botó o bé una combinació de botons durant un determinat temps, ja sigui quan ja han estat engegats o quan s'engeguin.

La millor manera de trobar com accedir a aquest mode és consultar el manual del dispositiu. Per a alguns dispositius, el procediment podria ser lleugerament diferent de l'habitual .