Canviar la vostra zona horària

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Data i hora a la barra lateral per a obrir el quadre.

4. Si teniu Fus horari automàtic activat, el fus horari s'hauria d'actualitzar automàticament si teniu una connexió a Internet i la funcionalitat de serveis d'ubicació. Per a actualitzar el fus horari manualment, desactiveu aquesta opció.

5. Feu clic a Fus horari, a continuació, seleccioneu la vostra ubicació al mapa o cerqueu la vostra ciutat.

El temps s'actualitzarà automàticament quan seleccioneu una ubicació diferent. També és possible que vulgueu ajustar el rellotge manualment.