Establir la brillantor de la pantalla

Depenent del maquinari, podeu canviar la brillantor de la pantalla per a estalviar energia o fer que la pantalla sigui més llegible amb llum brillant.

Per a canviar la brillantor de la pantalla, feu clic al menú del sistema al costat dret de la barra superior i ajusteu el control lliscant de la brillantor al valor que vulgueu utilitzar. El canvi té efecte immediatament.

Molts teclats portàtils tenen tecles especials per a ajustar la brillantor. Sovint tenen una imatge que sembla el sol. Mantingueu premuda la tecla Fn per a utilitzar aquestes tecles.

Si l'ordinador compta amb un sensor de llum integrat, la brillantor de la pantalla s'ajustarà automàticament. Per a més informació, vegeu Activar la brillantor automàtica.

Si és possible configurar la brillantor de la vostra pantalla, també podeu enfosquir la pantalla de forma automàtica per a estalviar energia. Per a obtenir més informació, consulteu Per què s'enfosqueix la pantalla després d'una estona?.