Triar un perfil d'energia

Podeu gestionar l'ús d'energia triant un Mode d'energia. Hi ha tres possibles perfils:

• Balanced: Standard performance and power usage. This is the default setting.

• Estalvi d'energia: Rendiment reduït i ús d'energia. Aquest paràmetre maximitza la durada de la bateria. Pot habilitar algunes opcions d'estalvi d'energia i evitar que es desactivin.

• Rendiment: rendiment alt i ús d'energia. Aquest mode només serà visible si és compatible amb l'ordinador. Es podrà seleccionar si l'ordinador s'està executant amb energia de la xarxa elèctrica. Si el vostre dispositiu admet la detecció de la volta, no podreu seleccionar aquesta opció si el dispositiu s'està executant a la volta d'algú.

Triar un perfil d'energia:

1. Obriu la vista general Activitats i comenceu a escriure Energia.

2. Feu clic a Energia per a obrir el quadre.

3. Feu clic a la secció Mode d'energia, i trieu un dels perfils.