Compartir els fitxers per correu electrònic

Podeu compartir fitxers amb els vostres contactes per correu electrònic directament des del gestor de fitxers.

Abans de començar, assegureu-vos que Evolution o Geary estan instal·lats a l'ordinador i el vostre compte de correu electrònic està configurat.

Per a compartir un fitxer per correu electrònic:

1. Open the Files application from the desktop.

2. Localitzeu el fitxer que voleu transferir.

3. Feu clic sobre el fitxer amb el botó de la dreta i seleccioneu Envia a…. Apareixerà una finestra on redactar el correu electrònic amb el fitxer adjunt.

4. Feu clic A per a triar un contacte, o introduïu una adreça de correu electrònic on vulgueu enviar el fitxer. Ompliu Assumpte i el cos del missatge segons sigui necessari i feu clic a Envia.

Podeu enviar diversos fitxers alhora. Seleccioneu-los mantenint premut Ctrl mentre feu clic als fitxers, aleshores feu clic amb el botó dret a qualsevol fitxer seleccionat.