Què significa un fitxer amb a ~ al final del nom?

Els fitxers amb un ~ al final del nom (per exemple, exemple.txt~) es creen automàticament com a còpies de seguretat dels documents editats amb l'editor de textos gedit o altres aplicacions. És segur eliminar-los, però no hi ha cap problema per a deixar-los a l'ordinador.

Aquests fitxers estan amagats de manera predeterminada. Si els veieu, és perquè ja heu seleccionat Mostra els fitxers ocults (a les opcions de vista de la barra d'eines Fitxers o premut Ctrl+H. Podeu amagar-los de nou repetint aquests passos.

Aquests fitxers es tracten de la mateixa manera que els fitxers ocults normals. Consultar Ocultar un fitxer per a obtenir consells sobre com tractar fitxers ocults.