Canviar el fons de l'escriptori

Per a canviar la imatge utilitzada per als fons:

1. Go to the desktop and start typing Background.

2. Feu clic a Fons per a obrir el quadre. La selecció actual per al fons es mostra a la part superior.

3. Hi ha dues maneres de canviar la imatge utilitzada per als fons:

• Feu clic a una de les imatges de fons que s'inclouen amb el sistema.

Alguns fons de pantalla canvien durant el dia. Aquests fons de pantalla tenen una petita icona de rellotge a l'extrem inferior dret.

• Feu clic a Afegeix una imatge... per a utilitzar una de les vostres fotografies. Per defecte, s'obrirà la carpeta Imatges, ja que la majora d'aplicacions de gestió de fotografies les emmagatzemen allà.

4. La configuració s'aplica immediatament.

Per a una altra manera d'establir una de les vostres pròpies fotografies com a fons, feu clic dret sobre el fitxer d'imatge a Fitxers i seleccioneu Estableix com a fons de pantalla o obriu el fitxer d'imatge al Visualitzador d'imatges, i feu clic al botó de menú a la barra de títol i seleccioneu Estableix com a fons de pantalla.

5. Canvieu a un espai de treball buit per a veure l'escriptori complet.