Navegar entre espais de treball

Utilitzant el ratolí:

1. Obriu la vista d'Activitats.

2. Feu clic a l'espai de treball que es mostra parcialment a la part dreta de l'espai de treball actual per a veure les finestres obertes a l'espai de treball següent. Si l'espai de treball seleccionat no és el més a l'esquerra, feu clic a l'espai de treball que es mostra parcialment a la part esquerra per a veure l'espai de treball anterior.

Si s'està utilitzant més d'un espai de treball, també podeu fer clic al selector d'espais de treball entre el camp de cerca i la llista de finestres per a accedir directament a un altre espai de treball.

3. Feu clic a l'espai de treball per a activar l'espai de treball.

Utilitzant el teclat:

• Premeu Súper+Re Pàg o Ctrl+Alt+Fletxa amunt per a moure a l'espai de treball que es mostra a l'esquerra de l'espai de treball actual al selector d'espais de treball.

• Premeu Súper+Av Pàg o Ctrl+Alt+Fletxa avall per a moure a l'espai de treball mostrat a la dreta de l'espai de treball actual al selector d'espais de treball.