Per què les coses es veuen borroses / pixelades en la pantalla?

La resolució de visualització que heu configurat no és la correcta per a la vostra pantalla. Per a solucionar-ho:

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Pantalles a la barra lateral per a obrir el quadre.

4. Proveu algunes de les opcions Resolució i seleccioneu la que faci que la pantalla es vegi millor.

Quan hi ha diverses pantalles connectades

Si teniu dues pantalles connectades a l'ordinador (per exemple, un monitor normal i un projector), les pantalles poden tenir diferents resolucions òptimes o natives.

Utilitzant el mode Mirall, podeu mostrar el mateix a dues pantalles. Les dues pantalles utilitzaran la mateixa resolució, que pot no coincidir amb la resolució nativa de les dues pantalles, de manera que la nitidesa de la imatge pot patir a les dues pantalles.

Utilitzant el mode Uneix pantalles, la resolució de cada pantalla es pot configurar de manera independent, de manera que es poden definir amb la seva resolució nativa.