Preferències de visualització a Fitxers

Podeu canviar la manera com s'agrupen i ordenen els fitxers i les carpetes de manera predeterminada. Premeu el botó de menú a la cantonada superior dreta de la finestra i seleccioneu Preferències, i seleccioneu la pestanya Vista.

Visualització per defecte

Organitzar elements

Podeu canviar com ordena els fitxers en una sola carpeta fent clic al botó d'opcions de visualització de la barra d'eines i triant l'opció desitjada a Ordena o fent clic a les capçaleres de columna de la llista a la vista de llista.

Ordenar les carpetes abans dels fitxers

Per defecte, el gestor de fitxers ja no mostra les carpetes abans dels fitxers. Per a veure totes les carpetes que apareixen abans dels fitxers, habiliteu aquesta opció.