Trobar la vostra adreça IP

Conèixer la vostra adreça IP us pot ajudar a resoldre problemes amb la vostra connexió a Internet. És possible que us sorprengueu de saber que teniu dues adreces IP: una adreça IP per a l'ordinador a la xarxa interna i una adreça IP per a l'ordinador a Internet.

Cercar l'adreça IP interna (xarxa) de la connexió per cable

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Xarxa a la barra lateral per a obrir el quadre.

4. L'adreça IP de la connexió per cable es mostrarà a la dreta, juntament amb alguna informació.

Feu clic al botó configuració per a més detalls de la connexió.

Si hi ha més d'un tipus de connexió per cable, és possible que s'hi mostrin noms com ara PCI Ethernet o USB Ethernet en comptes de Cablejat.

Cercar l'adreça IP interna (xarxa) de la connexió sense fil

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Wi-Fi a la barra lateral per a obrir el quadre.

4. Feu clic al botó configuració per a veure l'adreça IP i més detalls de la connexió.

Cerqueu la vostra adreça IP externa (Internet)

1. Visiteu whatismyipaddress.com.

2. El lloc mostrarà l'adreça IP externa.

En funció de com l'ordinador es connecti a Internet, aquestes dues adreces poden ser iguals.