Canviar la data i els formats de mesura

Podeu controlar els formats que s'utilitzen per a dates, hores, números, moneda, i mesures perquè coincideixin amb la configuració local de la vostra regió.

1. Go to the desktop and start typing Region & Language.

2. Feu clic a Regió i idioma per a obrir el quadre.

3. Feu clic a Formats.

4. Sota Formats comuns, seleccioneu la regió i la llengua més propera als formats que voleu utilitzar.

5. Feu clic a Fet per a desar.

6. Cal reiniciar la sessió per tal que els canvis tinguin efecte. Feu clic a Reinicia…, o torneu a iniciar la sessió manualment més tard.

Després d'haver seleccionat una regió, l'àrea que es troba a la dreta de la llista mostra diversos exemples de com es mostren les dates i altres valors. Encara que no es mostra als exemples, la vostra regió també controla el dia de començament de la setmana al calendari.

Si hi ha diversos comptes d'usuari al vostre sistema, hi ha una instància separada del quadre Regió i idioma per a la pantalla d'inici de sessió. Feu clic al botó Inicia sessió a la part superior dreta per a alternar entre les dues instàncies.