Canviar l'idioma que utilitzeu

Podeu fer servir l'escriptori i les aplicacions en dotzenes d'idiomes, sempre que tingueu instal·lats els paquets d'idioma adequats a l'ordinador.

1. Go to the desktop and start typing Region & Language.

2. Feu clic a Regió i idioma per a obrir el quadre.

3. Feu clic a Idioma.

4. Seleccioneu la regió i l'idioma desitjats. Si la vostra regió i el vostre idioma no apareixen a la llista, feu clic a … a la part inferior de la llista per a seleccionar entre totes les regions els idiomes disponibles.

5. Feu clic a Selecciona per a desar.

6. Cal reiniciar la sessió per tal que els canvis tinguin efecte. Feu clic a Reinicia…, o torneu a iniciar la sessió manualment més tard.

Algunes traduccions poden ser incompletes, i és possible que algunes aplicacions no admetin la vostra llengua. Qualsevol text no traduït apareixerà en l'idioma en què s'hagi desenvolupat originalment el programari, en general anglès americà.

Hi ha algunes carpetes especials a la vostra carpeta d'inici on les aplicacions poden emmagatzemar elements com música, imatges i documents. Aquestes carpetes usen noms estàndard segons el vostre idioma. Quan torneu a iniciar la sessió, se us demanarà si voleu canviar el nom d'aquestes carpetes als noms estàndard per a l'idioma seleccionat. Si teniu previst utilitzar sempre el nou idioma, heu d'actualitzar els noms de les carpetes.

Si hi ha diversos comptes d'usuari al vostre sistema, hi ha una instància separada del quadre Regió i idioma per a la pantalla d'inici de sessió. Feu clic al botó Inicia sessió a la part superior dreta per a alternar entre les dues instàncies.