Canviar entre finestres

Podeu veure totes les aplicacions en execució que tenen una interfície gràfica d'usuari a la finestra canviador de finestres. Això fa que canviar entre tasques sigui un procés d'un sol pas i proporciona una imatge completa de les aplicacions que s'estan executant.

Des de l'espai de treball:

1. Premeu Súper+Tab per a obrir el canviador de finestres.

2. Deixeu anar Súper per a seleccionar la següent finestra (ressaltada) al canviador.

3. En cas contrari, manteniu premuda la tecla Súper, premeu Tab per a saltar cíclicament entre les finestres obertes, o Maj+Tab per a fer el cercle enrere.

Les finestres al canviador de finestres s'agrupen per l'aplicació. Les visualitzacions prèvies d'aplicacions amb finestres múltiples apareixen a mesura que hi feu clic. Manteniu premuda Súper i premeu ` (o la tecla sobre Tab) per a saltar per la llista.

També us podeu moure entre les icones de l'aplicació en canviador de finestres amb les tecles o , o seleccionant-ne una fent-hi clic amb el ratolí.

Les vistes prèvies d'aplicacions amb una sola finestra es poden visualitzar amb la tecla .

Des de la vista general d'Activitats, feu clic a finestra per a anar-hi i deixar la vista general. Si té múltiples espais de treball oberts, podeu fer clic a cada espai de treball per a veure les finestres obertes a cada espai de treball.