Utilitzar un micròfon diferent

Podeu utilitzar un micròfon extern per a xatejar amb amics, parlar amb companys de feina, fer gravacions de veu o utilitzar altres aplicacions multimèdia. Fins i tot si l'equip té un micròfon integrat o una càmera web amb un micròfon, un micròfon independent sol proporcionar una millor qualitat d'àudio.

Si el vostre micròfon té un connector circular, només heu de connectar-lo al sòcol d'àudio adequat de l'ordinador. La majoria dels ordinadors tenen dues preses, una per al micròfon i una altra per als altaveus. Aquest endoll sol ser de color vermell clar o s'acompanya d'una imatge d'un micròfon. Els micròfons connectats a l'endoll correcte solen utilitzar-se per defecte. Si no, consulteu les instruccions següents per a seleccionar un dispositiu d'entrada predeterminat.

Si teniu un micròfon USB, connecteu-lo a qualsevol port USB de l'ordinador. Els micròfons USB funcionen com a dispositius d'àudio separats, i és possible que hàgiu d'especificar el micròfon que voleu utilitzar per defecte.

Seleccioneu un dispositiu d'entrada d'àudio predeterminat

1. Go to the desktop and start typing Sound.

2. Feu clic a So per a obrir el quadre.

3. A la secció Entrada, seleccioneu el dispositiu que voleu utilitzar. L'indicador de nivell d'entrada hauria de respondre quan parleu.

Podeu ajustar el volum i desactivar el micròfon des d'aquest quadre.