Utilitzar altaveus o auriculars diferents

Podeu utilitzar altaveus externs o auriculars amb l'ordinador. Els altaveus solen connectar-se mitjançant un connector jack o USB tipus TRS (tip, ring, sleeve) (punta, anell, cos).

Si els altaveus o els auriculars tenen un connector TRS, connecteu-los al sòcol apropiat de l'ordinador. La majoria dels ordinadors tenen dos sòcols: un per a micròfons i un altre per a altaveus. Aquest endoll sol ser de color verd clar o s'acompanya d'una imatge d'auriculars. Els altaveus o els auriculars connectats a un sòcol TRS solen utilitzar-se per defecte. Si no, consulteu les següents instruccions per a seleccionar el dispositiu predeterminat.

Alguns equips admeten sortida multicanal per a so envoltant. Normalment, s'utilitzen múltiples connectors TRS, que sovint es codifiquen per colors. Si no esteu segurs de quin connector va a quin endoll, podeu provar la sortida de so a la configuració de so.

Si teniu altaveus o auriculars USB o auriculars analògics connectats a una targeta de so USB, connecteu-los a qualsevol port USB. Els altaveus USB actuen com a dispositius d'àudio separats, i és possible que hàgiu d'especificar quins altaveus s'utilitzen per defecte.

Seleccionar un dispositiu de sortida d'àudio per defecte

1. Go to the desktop and start typing Sound.

2. Feu clic a So per a obrir el quadre.

3. A la secció Sortida, seleccioneu el dispositiu que voleu utilitzar.

Utilitzeu el botó Prova per a comprovar que tots els altaveus estan funcionant i connectats al sòcol correcte.